Interpretació i traducció

BENVINGUTS a Interpreting, un  grup de professionals de la interpretació de conferència i de la traducció que ofereixen els seus coneixements i la seva experiència per contribuir a l’èxit de l’esdeveniment que organitzeu.

Interpretant Gorbatxov

Interpretant Gorbatxov

Som un grup d’intèrprets de conferència i traductors, amb domicili professional a Barcelona, amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, dirigit i coordinat per Margarita Estapé.

El nostre grup està integrat per traductors i intèrprets professionals amb molta experiència i un profund coneixement del mercat d’organització d’esdeveniments (congressos, rodes de premsa, reunions, presentacions, focus groups i entrevistes), adreçats tant al sector institucional com al privat.

interpreting-cat

Tots els professionals d’Interpreting tenen una sòlida formació en interpretació de conferències (traducció simultània, traducció consecutiva, traducció xiuxiuejada, traducció d’enllaç) i una àmplia experiència en temes molt diversos que van des de l’àmbit social al tecnològic. La nostra experiència pot ser un element d’ajuda a l’hora de facilitar la tasca d’organització de la vessant lingüística d’un congrés, reunió o trobada, sobretot quan hi intervé més d’una llengua.

Per a nosaltres no hi ha reunió petita ni gran. Ens agrada la nostra feina i esmerçarem tots els esforços necessaris per trobar la millor fórmula, la millor combinació i, evidentment, els millors intèrprets en funció del tipus d’acte i de tema.

Garantim una total confidencialitat i seriositat a l’hora de fer la nostra feina així com la preparació del tema de la conferència per poder oferir la màxima qualitat. Un cliente satisfet amb la nostra feina és alhora una satisfacció i una garantia per a nosaltres.